Kosten

Aan de individuele scan zijn geen kosten verbonden. Je vult deze voor jezelf in en krijgt daarmee een eerste algemene indruk van hoe je de innovatiekracht van de organisatie beleeft. Daarnaast heb je meteen een beeld van wat de scan aan informatie oplevert. Door het opgeven van jouw contactgegevens krijg je toegang tot de volledige scan. Na het invullen hiervan wordt het individuele rapport per e-mail verstuurd. Ook hieraan zijn geen kosten verbonden.

Daarna heb je de mogelijkheid om andere personen uit jouw organisatie uit te nodigen om de scan ook in te vullen zodat een rapportage per team of voor de hele organisatie kan worden opgesteld. De informatie die hiermee wordt verkregen is van waarde voor het vergroten van de innovatiekracht. Je weet nu welke positieve factoren bewaakt en versterkt dienen te worden. Daarnaast weet je waar er werk aan de winkel is om de innovatiekracht van de organisatie te vergroten.
Voor het vergelijken en koppelen van individuele resultaten en het opleveren van een rapport per team, afdeling of de gehele organisatie worden kosten in rekening gebracht.

Tarieven en kortingen

Neem contact met ons op om vast te stellen aan welke informatie jouw organisatie behoefte heeft, om hoeveel medewerkers het gaat en welke rapportage daarbij wenselijk is. Afhankelijk van de verslaglegging en/of presentaties zal een prijsopgave worden gemaakt.

Presentatie, Advies en bespreking

Indien gewenst organiseren we een bijeenkomst waarin we de resultaten van de scan presenteren, toelichten en van achtergrondinformatie voorzien. Tijdens deze meeting kunnen de contouren van een plan van aanpak worden geformuleerd waarmee het aanwezig probleemoplossend, creatief en innovatief vermogen binnen de organisatie beter kan worden aangewend. De kosten voor een dergelijke bijeenkomst zijn, afhankelijk van het aantal deelnemers, vanaf € 1.500,00

Scroll naar boven